Direct naar content

Ontwikkel jezelf met Hubo

Hubo Helpt | Wij investeren in je ontwikkeling

Bij Hubo geloven we sterk in de kracht van onze medewerkers. Zij vormen een essentieel onderdeel van wat Hubo zo bijzonder maakt: het verlenen van uitstekende service en het delen van kennis. We streven ernaar om niet alleen die winkel te zijn, maar een gemeenschap waarin elke medewerker gewaardeerd wordt en de mogelijkheid krijgt om te groeien. Uiteraard zijn ook de arbeidsvoorwaarden zo goed als je van een A-merk mag verwachten. Voel je welkom!

Video poster

Opleidingen die je kan volgen

Daarom kies jij Hubo

  • Ontzorgend

    Hubo biedt producten en monteursservice aan, maar de klant beslist zelf hoeveel hulp hij nodig heeft bij de klus.

  • Bij de tijd

    Een focus assortiment dat past bij de tijd mag niet ontbreken. Denk aan duurzaam wonen, veilig wonen en zonnepanelen.

  • Hubo Helpt

    Hubo is er om te helpen. Advies, service, kwaliteit, passie en vakmanschap: daar staan we voor.

Unieke MBO 3: Werken en leren

De opleiding tot Allround Hubo monteur duurt twee jaar. Dat is een vol jaar korter dan de gebruikelijke erkende mbo-3 opleidingen! Het werkt als volgt: je werkt 4 dagen per week bij een Hubo vestiging en gaat 1 dag per week naar de opleiding. Je ontvangt daarbij voor alle dagen een marktconform salaris. Al tijdens je opleiding ga je zelfstandig aan de slag met opdrachten die gecombineerd worden met je dagelijkse werk bij de Hubo. De Hubo ondernemer helpt je daarbij als mentor en begeleider, je staat er dus nooit alleen voor. Na twee jaar rond je de opleiding af met een erkend mbo-3 diploma. Een vakdiploma waarmee je verder kan. Meer details over de opleiding vind je onderaan deze pagina.

Over Hubo

Met 185 winkels en een webshop is Hubo een van de grootste en meeste ervaren merken in de doe-het-zelf branche in Nederland. Ooit begonnen in 1933 als Houthandel Utrecht, groeide Hubo snel uit tot een DHZ keten met de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Elk Hubo filiaal is eigendom van een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met vakkundig advies. Daarom blinkt iedere Hubo uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond het huis. De belofte “Hubo helpt” richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd en of de kennis heeft om zelf een klus succesvol af te ronden. Dan is Hubo er met een eigen vakteam om een helpende hand uit te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

Klinkt goed!
Is dit wat voor mij?

Overweeg jij om je aan te sluiten bij Hubo en wil je een opleiding volgen zodat je een volwaardig medewerker of zelfs ondernemer wordt? Dan staat Hubo klaar om je te helpen. Neem even contact met ons op en we helpen je verder met antwoorden op jouw vragen.

Video poster

Kom in gesprek!

Laat hier even je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Van harte welkom!