Direct naar content

Opleiding voor ondernemerschap

Ben jij nu bedrijfsleider of een medewerker met ambitie? Dan is deze opleiding voor jou de weg naar ondernemerschap.

Voor wie is het

Een passend programma voor de ambitieuze medewerker of bedrijfsleider, een potentiële opvolger of een ondernemer die meer handvatten nodig heeft voor het ondernemerschap. Je werkt hierbij een zelf gekozen case of probleemstelling uit in een Strategisch plan. Deze kan vervolgens ingezet kan worden in je eigen winkel.

Wat is het

Dit betreft een jaar lang opleiden: 10 lesdagen verdeeld in o.a. financieel-, strategischen operationeel management, eigen leiderschap en teamontwikkeling en marketing. Het zijn praktijkgerichte lessen zodat je er direct mee aan de slag kunt op de werkvloer. De lesdagen vinden 1 keer in de 3 weken tot 4 weken plaats op een centrale locatie. Tussendoor krijg je coaching van de trainers en dit vindt plaats bij jou in de winkel.

Ondernemerschap met Hubo

  • Hubo helpt je

    Onze ervaren trainers en coaches staan klaar om je te helpen. Zij trainen je en leiden je op. Op onze trainingslocaties én op de winkelvloer.

  • Combineren met werk

    De opleiding bestaat uit 10 lesdagen in onze trainingscentra en vind verder plaats in de winkel. Daarom is ze goed te combineren met je huidige werk.

  • Je eigen winkel

    Doel van de opleiding is om jou klaar te stomen voor het succesvol runnen van je eigen winkel. Zoals je van Hubo gewend bent, helpen we je daarbij.

Interesse?

Laat even je gegevens achter en wij vertellen
je alles over deze masterclass. Van harte welkom!