Direct naar content

Waarom Hubo voor jou dé werkgever is

Sluit jij aan bij de Hubo familie?

Bij Hubo geloven we sterk in de kracht van onze medewerkers. Zij vormen een essentieel onderdeel van wat Hubo zo bijzonder maakt: het verlenen van uitstekende service en het delen van kennis. We streven ernaar om niet alleen die winkel te zijn, maar een familie waarin elke medewerker gewaardeerd wordt en de mogelijkheid krijgt om te groeien. Uiteraard zijn ook de arbeidsvoorwaarden zo goed als je van een A-merk mag verwachten. Voel je welkom!

Mooie banen voor jou

Bekijk alle vacatures

Daarom kies jij Hubo

  • Ontzorgend

    Hubo biedt producten en monteursservice aan, maar de klant beslist zelf hoeveel hulp hij nodig heeft bij de klus.

  • Bij de tijd

    Een focus assortiment dat past bij de tijd mag niet ontbreken. Denk aan duurzaam wonen, veilig wonen en zonnepanelen.

  • Hubo Helpt

    Hubo is er om te helpen. Advies, service, kwaliteit, passie en vakmanschap: daar staan we voor.

Hubo Connect App

Voor de medewerkers en ondernemers van Hubo is er een Connect App. Letterlijk zoals de naam al zegt: bedoeld om connectie met elkaar te zoeken. De app is te gebruiken binnen je eigen team om nieuwtjes en andere wetenswaardigheden te delen of kennis op te doen. Maar ook kun je eenvoudig ervaringen en kennis delen met je collega’s door het hele land.

Als team en individueel kun je meedoen aan verschillende quizzen, leuk om je kennis actueel te houden en zeker leuk als je prijzen wint met je team of individueel.

Werken en leren

Wil jij graag bij een Hubo aan de slag maar heb je nog geen diploma of ervaring? Geen probleem. We hebben een opleiding tot allround monteur die je kan volgen in combinatie met een baan bij Hubo. Al tijdens je opleiding ga je zelfstandig aan de slag met opdrachten die gecombineerd worden met je dagelijkse werk bij de Hubo. De Hubo ondernemer helpt je daarbij als mentor en begeleider, je staat er dus nooit alleen voor. Na twee jaar rond je de opleiding af met een erkend mbo-3 diploma. Een vakdiploma waarmee je verder kan. Meer details over de opleiding vind je onder opleidingen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je in gesprek? Laat even je gegevens achter en we komen snel bij je terug.

Contact