Direct naar content

Start als allround monteur

Bij Hubo kun je een opleiding op mbo-3 niveau volgen tot allround monteur. Je werkt en leert tegelijkertijd en komt in bezit van een geldig mbo-3 diploma. Wat voor jou? Kom in gesprek!

Werken en leren met erkend mbo-3 diploma

Lekker werken met je handen is echt jouw ding. En eerlijk is eerlijk, je bent er ook best goed in ook. Waarom dan jouw talent niet gebruiken om bij Hubo aan de slag te gaan? Je gaat jezelf ontwikkelen, geld verdienen en ondertussen ga werk je aan je opleiding. En in twee (in plaats van de gebruikelijke drie) jaar tijd heb jij een erkend mbo-3 diploma op zak! Wil je weten hoe jij terwijl je werkt bij Hubo je diploma binnenhaalt? Ontdek het nu.

Video poster

Jaar

Dagen

Winkels

Collega’s

Wij zijn Hubo

De bouwmarkt waar alles net een stap verder gaat. Met persoonlijke aandacht voor de klant. Waar we de tijd en kennis hebben voor een goed advies. Over welke producten het meest geschikt zijn en hoe montage moet plaatsvinden.Daarvoor zijn de juiste mensen nodig, jij dus. Want wie de opleiding tot Allround Hubo monteur heeft afgerond weet als gediplomeerd vakman waarover die praat.

Jouw werk

De Hubo opleiding is breed opgezet. Dat is ook nodig want jouw werk is nooit saai. Iedere dag is weer anders. Van buitenzonwering ophangen, tot een kast op maat plaatsen. Een buitendeur afhangen, maar ook een woning beveiligen of aanpassen met wandbeugels. Het is nooit hetzelfde en dat maakt het werken zo leuk.

  • Wij leiden je op

    Je ontvang een gedegen opleiding die ook nog eens een officieel diploma is.

  • In slechts 2 jaar

    In slechts 2 jaar haal jij je opleiding terwijl je werken afwisselt met naar school gaan.

  • Officieel diploma

    Je ontvangt een officieel mbo-3 diploma dat ook geldig is buiten onze organisatie.

Interresse?

Heb je interesse in de opleiding voor allround monteur?
Laat even even je gegevens achter en wij nemen contact met je op.