Direct naar content

Maak je dromen waar met Hubo

Altijd al die droom gehad om voor jezelf te beginnen? Hubo helpt je daarbij. Op dit moment hebben we ruimte voor een beperkt aantal nieuwe ondernemers die een vestiging willen starten of overnemen. Wees er snel bij en vraag meer informatie aan.

Unieke kans op zelfstandig ondernemerschap

Altijd de droom gehad om voor jezelf te beginnen of iets over te nemen? Hubo biedt je de mogelijkheid om een franchise te starten en werk te maken van je passie en talenten. Ondernemen met Hubo betekent dat je eindelijk je droom als zelfstandig ondernemer kunt waarmaken. Wij bieden je alle voordelen van de grootste franchise van Nederland in de doe-het-zelf markt. Onderneem je mee? Kom in gesprek met Hubo en ontdek of we bij elkaar passen.

Wie is Hubo?

Met een doelgerichte strategie vullen we een uniek gat in de doe-het-zelfmarkt en genieten we landelijke merkbekendheid. Als onderdeel van EK Nederland, de grootste retail-serviceorganisatie met 1.900+ aangesloten ondernemers, hebben we toegang tot een krachtig netwerk en innovatieve expertise. Kies voor Hubo en ervaar vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Ben jij nieuwsgierig naar welke voordelen Hubo jou als ondernemer allemaal te bieden heeft? Neem contact op en kom in gesprek. Welkom bij Hubo, waar jouw ondernemersdromen tot leven komen!

Onze toekomstvisie

Hubo wil elk type klusser zorgeloos laten wonen. We willen blijven inspelen op de wensen van de bouwconsument: een totaaloplossing voor iedere klus en daarin ontzorgd worden, maar dan wel op een vertrouwde en eerlijke manier. Dat doen we door fysieke winkels met een ruim assortiment, online ondersteuning en advies én montage aan huis aan te bieden. EK Nederland streeft ernaar de sterkste speler in de Nederlandse markt te zijn, gericht op samenwerking met zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelfbranche. En jij kunt daar als Hubo franchisenemer onderdeel van worden!

Voordelen voor jou als ondernemer

  • Begeleiding

    Wij zijn onderdeel van een groot netwerk en daar profiteer je van. Bij Hubo krijg je uitstekende begeleiding op het vlak van ondernemerschap.

  • Winstgevend

    Als Hubo ondernemer helpen wij jou om een winstgevende onderneming te hebben. Wij streven naar minimaal 10% marge voor belasting.

  • Bewezen succesvol

    Met meer dan 170 winkels is Hubo een bewezen succesformule. Jij profiteert van een formule waar alles van A tot Z voor jou goed geregeld is.

Daarom wil jij Hubo franchisenemer worden

Altijd de droom gehad om een bouwmarkt te beginnen? Of denk je er al jaren aan om franchisenemer te worden en trekt de kluswereld je? Hubo biedt je de mogelijkheid om een franchise te starten en werk te maken van je passie en talenten. Franchisenemer worden van Hubo betekent eigen baas zijn, maar dan met goede ondersteuning, veel kennis en ervaring én de voordelen van een ijzersterke formule.

Zo verloopt het proces

Stap 1

Intake en screening

Jij neemt contact met ons op om zo samen te kijken of je de stap kunt maken om lid te worden van de Hubo familie! Bij de intake kan ook een assessment worden afgenomen om je nog beter te leren kennen.

Stap 2

Vervolggesprekken

Je gaat in gesprek met onze acquisitiemanager over alle mogelijkheden tot het starten of overnemen van een vestiging onder de vlag van onze formule.

Stap 3

Ontmoeting Hubo-directie

Hebben we de eerste gesprekken afgerond en zijn we voornemens om met elkaar verder te gaan richting het starten of overnemen van een Hubo. Dan volgt een ontmoeting met de directie om kennis te maken.

Stap 4

Go/no go en intentie

Hét moment van de waarheid. Jouw ondernemersdroom gaat beginnen als we de go geven en verder gaan met de intentieverklaring. Wij helpen je bij dit proces.

Stap 5

Vervolgtraject

En dan door naar alles wat met ondernemen te maken heeft. Het vinden van een pand, de financiering etc. Dit is een intensieve periode waarin wij zij aan zij met je staan en je uitstekend begeleiden in het ondernemerschap.

1
5

Hubo Masterclass

Hubo helpt je ook verder ontwikkelen, binnen de Hubo Academie zijn er verschillende opleidingen en trainingen te vinden. Eén die specifiek aansluit bij het ondernemerschap is de Hubo Masterclass. Alle aspecten van het ondernemerschap binnen Hubo komen aan de orde tijdens deze eenjarige opleiding. Denk daarbij aan de handvatten: persoonlijke ontwikkeling, eigen leiderschap, commercieel, financieel en operationeel management, teamontwikkeling en marketing. Door de gehele opleiding heen werk je aan een plan om je eigen Hubo service bouwmarkt te beginnen en goed te kunnen draaien, heel praktisch en direct toe te passen.

Interesse?

Heb je serieuze ambitie om Hubo franchisenemer te worden? En wil je meer weten over onze formule, strategie en merkpositie? Download dan de acquisitiefolder. Uiteraard kun je ook contact opnemen met het Hubo Hoofdkantoor als je vragen hebt. Of je nu meer informatie wil over Hubo of over het beginnen van een bouwmarkt, we staan graag voor je klaar. We kijken er naar uit van je te horen!

Neem contact met ons op

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Contact