Direct naar content

Werk in een geweldig team bij Hubo Hoevelaken

Onze nieuwe Hubo in Hoevelaken is een winkel om van te dromen. Hoewel we nieuw zijn staat er een geweldig team van collega’s klaar om je welkom te heten. Bekijk snel welke vacature we hebben en reageer vandaag nog. Van harte welkom!

Wij zijn Hubo Hoevelaken

Werken bij Hubo Hoevelaken is niet zomaar een baan; het is de kans om deel uit te maken van een enthousiast en toegewijd team dat gedreven is door passie voor de doe-het-zelfbranche. Bij Hubo geloven we in groei, zowel professioneel als persoonlijk. Hier krijg je niet alleen de mogelijkheid om je kennis te vergroten door ons uitgebreide opleidingsprogramma, maar je wordt ook omringd door geweldige collega’s. Ons werk draait niet alleen om het aanbieden van producten, maar om het bieden van oplossingen en het creëren van een positieve winkelervaring voor onze klanten. Als je houdt van teamwork, klantgerichtheid en een dynamische werkomgeving, dan is werken bij Hubo Hoevelaken de perfecte keuze voor jou!

Video poster

Hier staan we voor

  • Ontzorgend

    Hubo biedt producten en monteursservice aan, maar de klant beslist zelf hoeveel hulp hij nodig heeft bij de klus.

  • Bij de tijd

    Een focus assortiment dat past bij de tijd mag niet ontbreken. Denk aan duurzaam wonen, veilig wonen en zonnepanelen.

  • Wij zijn Hubo

    Advies, service, kwaliteit, passie en vakmanschap: daar staan we voor.

Persoonlijk & ambitieus

Bij Hubo Hoevelaken staan we voor een persoonlijke aanpak richting klanten én medewerkers. We doen net even dat stapje extra en hebben aandacht voor medewerkers hun ambitie. In onze winkel is stilzitten geen optie en helpen we elkaar om elke dag de beste versie van onszelf te zijn. Zo helpen we elkaar groeien.

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Contactformulier locatiepagina

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden